COFFEE & BITES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Coffee & Bites. Meer weten? Ontdek meer

21 aug 2022 om 12:12 Item’s missing
4 aug 2022 om 16:04 Baked Beans juice spilled into brown bag. Food ended up on my kitchen floor. Very p****€}$~!|$!
21 feb 2022 om 13:48 Ik had de American pancakes, broodje warme ham en een koffie met Karamel. De pancakes waren verzopen in de stroop, de poedersuiker was ook nergens te bekennen. Ook waren ze koud. De koffie smaakte zo vies dat ik het heb weggegooid, zonde!
3 jan 2022 om 15:05 Bezorging duurde, maar toen we ook voor een ruim bedrag onze order kregen vonden wij niet alleen zwarte haren er tussen, maar ook vieze kaas met harde randen. En nog vele andere opmerkingen over hoe het verpakt was en over hoe het eten was.
6 nov 2021 om 18:08 My coffee was cold and my avocado was brown… so disappointed
14 mei 2021 om 13:53 niet bezorgd door thuis bezorgd maar door het bedrijf zelf omdat thuis bezorgd niet kwam opdagen slechte service en het duurde heel lang voordat het was opgelost maar niet dankzij thuis bezorgd
17 apr 2021 om 18:57 Broodjes waren goed. Ik had 2 warme drankjes besteld, de één werd niet bezorgd en de ander kwam voor een kwart aan. Waarschijnlijk door het slechte weer omgevallen. De service van de winkel is echt goed. Via de klantenservice kon ik mijn geld terugvragen.
16 feb 2021 om 14:32 Tuna Melt was niet goed, niet het geld waard. Broodje kip smaakte naar varken. Blijkbaar hebben ze dat niet en is het echt kip. Echt heel slechte kip in dat geval.