COFFEE & BITES

COFFEE & BITES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Coffee & Bites. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2022 om 13:48 Ik had de American pancakes, broodje warme ham en een koffie met Karamel. De pancakes waren verzopen in de stroop, de poedersuiker was ook nergens te bekennen. Ook waren ze koud. De koffie smaakte zo vies dat ik het heb weggegooid, zonde!
3 jan 2022 om 15:05 Bezorging duurde, maar toen we ook voor een ruim bedrag onze order kregen vonden wij niet alleen zwarte haren er tussen, maar ook vieze kaas met harde randen. En nog vele andere opmerkingen over hoe het verpakt was en over hoe het eten was.
6 nov 2021 om 18:08 My coffee was cold and my avocado was brown… so disappointed
14 mei 2021 om 13:53 niet bezorgd door thuis bezorgd maar door het bedrijf zelf omdat thuis bezorgd niet kwam opdagen slechte service en het duurde heel lang voordat het was opgelost maar niet dankzij thuis bezorgd
17 apr 2021 om 18:57 Broodjes waren goed. Ik had 2 warme drankjes besteld, de één werd niet bezorgd en de ander kwam voor een kwart aan. Waarschijnlijk door het slechte weer omgevallen. De service van de winkel is echt goed. Via de klantenservice kon ik mijn geld terugvragen.
16 feb 2021 om 14:32 Tuna Melt was niet goed, niet het geld waard. Broodje kip smaakte naar varken. Blijkbaar hebben ze dat niet en is het echt kip. Echt heel slechte kip in dat geval.
13 jan 2021 om 14:24 Erg slecht. Toast was een goedkoop gegrild pistoletje. Worstjes was er maar 1 in tweeën geknakt. Champignons kwamen uit een potje en het waren er misschien 10 kleine dingetjes. Het ei was kurkdroog. Het enige dat nog enigszins te eten was de bacon.nooit
20 dec 2020 om 23:06 Engles ontbijt besteld De worstjes en de bacon waren verbrand De toast was een baquette uit de klapgrill Nooit meer
13 dec 2020 om 14:48 Ik kreeg een beschimmelde muffin
29 okt 2020 om 19:40 Cancelled order
9 okt 2020 om 19:05 Bezorging vrij lang (woon dichtbij) maar wel vriendelijk. Ook leuk, de extra's. Minder vond ik de prijs/hoeveelheid, helemaal de (dunne) pie. Ook is t geen pie, want er is geen korst, alleen vulling...
31 aug 2020 om 10:36 Food is amazing !! Bets Smoothies I have had ... Also try the pie and pancakes